Vilka är Stresspodden?

Det här är podden för dig som längtar efter ett liv i balans. För dig som har tröttnat på att slåss mot stressen. Vi pratar stresshantering, vad som händer i kroppen vid stress och hur du kan göra för att må bra.

Maria Helander är beteendevetare, samtalsterapeut och utbildar stresscoacher. Petra Sundqvist är journalist, kostrådgivare och Lic. Stresscoach.

Har du frågor kring stress eller stresshantering eller förslag på ämnen som vi ska undersöka mejla info@stresspodden.nu

Vill du få ditt företag presenterat i Stresspodden är du välkommen att kontakta Fanny Moberg,  fanny@stresspodden.nu för priser och information.

stresspodden-maria-helander

Maria

Maria Helander utbildar Stresscoacher. Hon är beteendevetare, samtalsterapeut och yoga- och mindfulnessinstruktör. Maria har skrivit flera böcker inom hälsa och syns ofta i teverutan som expert i olika realityprogram. www.mariahelander.se

Boka mig
stresspodden-petra-sundqvist

Petra

Petra Sundqvist som är chefredaktör för tidningen Skolfamiljen, en tidning för dig som har barn i skolåldern. Petra är utbildad till journalist. Hon utbildar, föreläser och vägleder även inom hälsa som Lic. Stresscoach och kostrådgivare. www.stresshantera.nu

Boka mig

Boka oss

Stresspodden besöker ofta företag och föreläser, håller utbildningar eller coachar chefer i stresshantering och hållbara lösningar för att skapa en hälsosam arbetsplats.

Har du frågor kring stress eller stresshantering eller förslag på ämnen som vi ska undersöka?  Vill du att vi ska besöka ditt företag? Mejla info@stresspodden.nu

Vill du få ditt företag presenterat i Stresspodden är du välkommen att kontakta oss på info@stresspodden.nu för priser och information.

Boka oss
Veckans sponsorer: